18:44 

Sakavi4ka
Я болею всеми горестями мира (с)
Прайшло 3 тыдні. Адэкватнага стану ўжо больш, чым неадэкватнага, у прапорцыі 3/1 дзесьці. А на ўчорашнім канцэрце нават адчувала сапраўднае шчасце. Шкада, хутка прайшло.
А ён тым часам з'ездзіў у Маскву. З сяброўкай. Ці хто яна там яму... Я жа была спакойнай... Не чытаць Кантакт, не глядзець фота, не адказваць на паведамленні... Было б карысна. Прапанаваў пайсці разам на канцэрт. Ну навошта ён існуе, мяне зноў выварочвае вонкі ад болю. Хліпкую гармонію і слабы непераканаўчы галасок, што сэнс ёсць, што трэба заняцца сабой, і што напраўдзе я ўсё магу - як ветрам здзьмула.

URL
Комментарии
2012-03-13 в 02:50 

Aylie
Мне не нужно правды, мне нужно чудо, у меня от правды болят глаза
Надя, шли его нахуй. вот прямо так, прямым текстом. он предатель. он предал тебя. какого ты с ним продолжаешь разговаривать вообще? ничего не отвечай, удали из друзей, шли его к черту со всеми его подружками и предложениями. "умерла - так умерла". это прошлое. не позволяй ему потрить тебе твое настоящее - оно только твое. он теперь враг тебе. забудь его.

2012-03-14 в 15:01 

Iverkertes
Рано вы меня похоронили :)
Выдаліць - не выдаліць... калі табе праўда стане лягчэй ад таго, што ён больш не будзе ў цябе ў сябрах, калі не будзе спакусы лазіць на яго старонку даведацца, што ў яго там зараз - тады выдаляй.

Aylie, "вораг", "здраднік" - на мой погляд - надта громкія словы дзеля чалавека, якога калісьці кахала. Навошта ненавідзець? Я калісьці паспрабавала ўзненавідзець, а зрабіла толькі горш. У першую чаргу сабе.

2012-03-15 в 02:38 

Aylie
Мне не нужно правды, мне нужно чудо, у меня от правды болят глаза
так легче избавиться от его присутствия в твоей жизни как можно быстрее, пока он все еще может причинять тебе боль. когда пройдет - можно и общаться.

Комментирование для вас недоступно.
Для того, чтобы получить возможность комментировать, авторизуйтесь:
 
РегистрацияЗабыли пароль?

Ваш компас зямны

главная